Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tragedija u hrvatskoj

Pronađeno tijelo osobe za kojom se tragalo nakon prevrtanja čamca na Savi

sava

Tragali su za trećom osobom koja je učestvovala u nesreći, nakon što su mještani uspjeli spasiti jednu osobu, dok je jedan muškarac pronađen mrtav

U prevrtanju čamca u nabujaloj Savi kod Jasenovca poginule su u srijedu dvije osobe, dok je jedna spašena, a Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) objavila je da je zajedno s vatrogascima pronašla tijelo osobe za kojom su tragali.

“Oko 21,30 sati pripadnici HGSS-a pronašli su tijelo osobe za kojom se tragalo. Na intervenciji je bilo 6 vatrogasaca DVD-a Jasenovac, 3 vatrogasca iz JVP Novska i 9 pripadnika HGSS-a”, objavio je HGSS na Twitteru.

Pripadnici HGSS-a i vatrogasaca intervenisali su nakon nesreće koja se dogodila nešto prije 16 sati, nedaleko sela Mlaka na jasenovačkom području, izvijestila je ranije sisačko-moslavačka policija. Tragali su za trećom osobom koja je učestvovala u nesreći, nakon što su mještani uspjeli spasiti jednu osobu, dok je jedan muškarac pronađen mrtav.

Selo Mlaka zbog visokog vodostaja bilo je izolirano jer su lokalne ceste poplavljene, pa su mještani primorani koristi čamce kao prijevozno sredstvo, prenosi Hina.