Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

hrvatska

Pronašli vozačicu sa “snimke smrti” koja je pukom srećom izbjegla osam direktnih sudara

765753

Noćna vožnja u srijedu oko 22 sata Podravskom magistralom mogla je završiti tragično za neke sudionike prometa, nakon što je vozačica dobar dio vožnje odradila u suprotnoj traci

Koprivnička policija je u četvrtak pronašla 57-godišnju “slalomašicu” čiju je vožnju kamerom mobitela snimio mladić, te dostavio portalu e-podravina.

Na snimci koja je sačinjena u srijedu oko 21,30 sati na dionici državne ceste Štaglinec – Koprivnica iz automobila koji se kreće iza, vidi se kako vozačica upravlja Daciom koprivničkih registarskih oznaka više po lijevoj nego po svojoj desnoj strani.

https://www.facebook.com/24sata/videos/321120895992439/

Video u kojem se vidi najmanje osam teških prekršaja koji su mogli fatalno završiti, policiji je dostavljen pola sata kasnije. Iz policije navode da se sumnje u počinjenje prekršaja nepoštivanje prometnih znakova i nepropisno kretanje vozila na kolniku protiv osumnjičene će biti pokrenut prekršajni postupak.

Većina ljudi koji su vidjeli snimku su najvjerovatnije donijeli zaključak da se radilo o vozaču (vozačici) koja je bila totalno pijana.

No, kako je od sinoć pa do pronalaska “kamikaze” s Podravske magistrale prošlo puno vremena to su opojna sredstva već “izvjetrila” iz organizma.