Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Beograd

Radnici kopali temelje i naišli na kosti: Sin zakopao tijelo oca radi njegove penzije

Foto: Screenshot/Telegraf.rs

Na teren je ubrzo izašla policija. D. D., sin nestalog 79-godišnjaka, ispričao im je kako je njegov otac umro prirodnom smrću i da ga je on zatim zakopao u dvorištu

Danas su u Ulici Tošin bunar u Novom Beogradu pronađene ljudske kosti koje, prema prvim informacijama, pripadaju 79-godišnjaku D. B. koji je nestao prije osam godina, javlja Telegraf.

Kosti su pronađene dok su radnici kopali temelje kuće.

Sin pirznao da je zakopao oca

Na teren je ubrzo izašla policija. D. D., sin nestalog 79-godišnjaka, ispričao im je kako je njegov otac umro prirodnom smrću i da ga je on zatim zakopao u dvorištu. Telegraf doznaje kako je sin zakopao očevo tijelo kako bi nastavio primati njegovu penziju.

O slučaju je obaviješteno Više javno tužiteljstvo u Beogradu. Istraga je u tijeku, a tužiteljstvo će tražiti da se protiv sina podnese kaznena prijava zbog prevare. Javni tužitelj je s policijskim službenicima i drugim nadležnim službama obavio uviđaj na licu mjesta.

“Osam godina ga nisam vidjela. Kad su me pitali, rekla sam da je prije pet-šest godina otišao u dom. Sina sam jednom vidjela prije toga i jednom poslije toga. Pitala sam ga za oca, rekao je da je u domu. Rekla sam da bih ga voljela vidjeti, sin je odgovorio da je senilan, da ne prepoznaje ljude. Bilo mi je čudno da je komšija otišao u dom bez da se sa mnom pozdravio. Zvao se Branislav”, ispričala je susjeda.