Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rodila u WC-u na poslu, bacila bebu u školjku i pustila vodu

sarah222

Radnica McDonald'sa u Kaliforniji rodila je 4. septembra u WC-u poslovnice, bacila bebu u školjku i pustila vodu, piše The Daily Journal.

Sarah Lockner (25) radila je u noćnoj smjeni u restoranu u Redwood Cityju kada se požalila na bolove u trbuhu i počela često odlaziti u WC, gdje je ostala nakon završetka smjene. U tom trenutku je druga zaposlenica otišla provjeriti je li sve u redu i zatekla Lockner na tlu u lokvi krvi, na što joj je rekla da ima “obilnu mjesečnicu”.

Nedugo zatim stigla je i druga zaposlenica, koja je vidjela Lockner kako drži novorođenče iznad WC školjke. Kada je pokušala ući unutra, Lockner je pustila vodu i zamolila je da ne zove policiju.

Policija je zatekla bebu bez pulsa i hitno je prevezla u bolnicu, gdje je završila u medicinski izazvanoj komi. Ljekari prvo nisu imali nade, ali stanje bebe poboljšalo se i očekuju da će ipak preživjeti.

Lockner je policiji rekla da nije znala da je trudna te je ostala šokirana rođenjem. Optužena je za pokušaj ubistva, nanošenje teških tjelesnih povreda te napad na dijete.

Sljedeći sudski rok zakazan je za 18. septembra, a pritvorena je uz jamčevinu od 11 miliona dolara.