Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Saslušana doktorica kojoj je Jelena Marjanović poslala posljednju poruku u životu

jelena marjanovic

Doktorica Milana Šišić iz Borče sa kojom je pjevačica Jelena Marjanović razmijenila posljednje poruke samo tri minuta prije nego što je ubijena, danas je saslušana u svojstvu svjedoka u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaje “Blic“.

U zgradu Tužilaštva stigli su i advokati Veljko Delibašić, Stefan Jokić i Aleksandar Zarić.

Naime, riječ je o doktorici koja je vodila zdrastveni karton u Domu zdravlja u Borči pokojnoj Zorici Krsmanović, majci brutalno ubijene pjevačice.

Šišićeva i Jelena su razmijenile poruke putem telefona svega tri minuta prije nego što je pjevačica ubijena na nasipu u Crvenki.

Kako “Blic” saznaje, dr. Šišić je u Tužaštvu ponovila da je sa Jelenom bila bliska i da joj je upravo Jelena tada poslala poruku u kojoj je pitala nešto oko recepata za lijekove za njenu majku.

– Milana Š. majka je Jelenine najbolje drugarice i šminkerke Andree i ljekar opšte prakse u Borči. Ona i pjevačica bile su bliske, pogotovu nakon što joj se majka razboljela. Često su se čule, a Milana joj je pomagala oko papirologije, brige o majci – ispričao je ranije izvor „Blica“ upoznat sa istragom.

Prema njegovim riječima, poruku koja joj je stigla na telefon, ubijena Jelena poslala je u 16:43, svega tri minuta prije nego što će, prema obdukcionom nalazu, biti ubijena. Pjevačica joj je u poruci tražila pomoć oko ljekarskih recepata.