Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Saudijski princ snimljen kako muči čovjeka (VIDEO)

saudi

Saudijski princ Saud bin Abdulaziz bin Musaed uhapšen je nakon što su objavljeni video snimci na kojima se navodno vidi kako muči jednu, a upire pušku u drugu osobu.

Kralj Salman naredio je da se princ uhapsi i ispita u srijedu, dan nakon što su kratki video snimci objavljeni na YouTubeu i dijeljeni putem Twittera, na kojima se navodno vidi uprta puška ka muškarcu, koji krvari iz glave, prenosi AP.

U jednom klipu, koji je pregledan više od 760.000 puta, vidi se 18 flaša viskija Johnny Walker Red Label na stolu i svežanj novca.

https://www.youtube.com/watch?v=eRXT_SUTLmU

AP podsjeća da je u Saudijskoj Arabiji zabranjena prodaja i konzumacija alkohola. Na drugom klipu vidi se muškarac koji sjedi u automobilu kako krvari i čuje se kako ga psuju jer se parkirao ispred kuće. Na još jednom snimku visi se osoba, za koju se vjeruje da je princ, kako udara i šamara muškarca koji sjedi na stolici.

https://www.youtube.com/watch?v=t0OdYpJTI04

Saudijska državna televizija objavila je u srijedu da je kralj te zemlje naredio da se sprovede puna istraga o incidentima i hapšenju princa, kao i svim njegovim pomoćnicima koji se pojavljuju u video snimcima.

On je naredio da nijedna osoba koja je umiješana u taj slučaj ne sme da bude puštena dok sud sud ne donese presudu u skladu sa šerijatskim zakonima te zemlje.