Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Seks skandal potresa Hrvatsku: Ovo je strašno, ja nemam ljubavnicu

franjo-lucic333

“Ovo je strašno, ovo je strašno, ovo je strašno… ”ponavljao je u nevjerici HDZ-ov saborski zastupnik Franjo Lucić s kojim su novinari Jutarnjeg lista telefonski razgovarali nakon što je na portalu Net.hr osvanula serija eksplicitnih fotografija u kojima ga se dovodi u vezu sa seks skandalom s navodnom, neimenovanom ljubavnicom.

Lucić tvrdi da te fotografije ne odgovaraju istini, da nema ljubavnicu i da mu sve neko namješta.

”Ovo je krajnje… Ma, ne znam što reći osim da je riječ o potpunoj katastrofi. Neko je napravio čistu montažu, jer ja nemam nikakve veze s time. Ne znam uopće odakle to, jer to sa mnom nema nikakve veze, a ne znam ni ko to meni želi napraviti takvu štetu. Doista to ne razumijem. Ovo nema veze s istinom. Riječ je o krvoločnoj hajci na mene. Sad sam čuo za to i vidio. To je strašno što se radi. Da neko može ovako nešto učiniti i stajati iza toga, je stvarno ne mogu shvatiti”, gotovo u dahu izgovarao je Lucić, koji je na novinarsko pitanje odgovorio da nema ljubavnicu.

”Naravno da nemam ljubavnicu. Živim normalnim obiteljskim životom. Nemam pojma što je ovo. Ko se s time igra, ko to slaže? Ne mogu doći sebi. Što se meni još u životu treba dogoditi. Ovo je strašno, ovo je strašno, ovo je strašno… ”, ponavljao je HDZ-ovac iz Pleternice koji je ustrajao u tvrdnji da fotografije i priča nisu autentični.

”To je neko sve montirao. Ko zna odakle su te slike i kako je montirano”, rekao je Lucić.

Dodao je i da ne zna što će učiniti, piše Jutarnji list.

”Ne znam sam što ću učiniti. Šokiran sam, ali sigurno ću morati poduzeti neke pravne radnje da zaštitim svoju obitelj i sebe od ove bjesomučne hajke”, poručio je HDZ-ov zastupnik, protiv kojega je, inače, nedavno podignuta i optužnica zbog prošloljetnog slučaja podmićivanja novinara Telegrama Drage Hedla.

Podsjetimo, ranije je ostao i bez funkcije predsjednika HDZ-a Požeško-slavonske županije koji je raspušten jesenas nakon skandala s obiteljskim nasiljem tamošnjeg župana Alojza Tomaševića.