Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sin u stanu iskasapio majku, tijelo pronašao njen brat

sibeni
Foto: Slobodna Dalmacija

Šibenska policija provodi kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim mladićem kojeg dovodi u vezu s teškim ubojstvom 60-godišnjakinje, saopštila je policija, a kako se neslužbeno doznaje, mladić je osumnjičen da je u četvrtak u porodičnom stanu u Šibeniku ubio svoju 60-godišnju majku.

Prema dosadašnjim informacijama, djelatnici Hitne medicinske pomoći javili su jučer ujutro policiji da su u stanu nebodera na Baldekinu, bezuspješno oživljavali 60-godišnju ženu koja je 20-tak minuta nakon njihova dolaska, nakon pokušavanja reanimacije, umrla u 10:15 sati.

Tijelo pokojnice pronašao je njezin brat koji je nazvao policiju i hitnu pomoć.

Liječnici su konstatirali “sumnjivu smrt”, a policija je provela uviđaj kojim je rukovodilo Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO). Po nalogu zamjenika ŽDO-a tijelo 60-godišnje žene je nakon uviđaja prevezeno radi obdukcije na Odjel patologije šibenske Opće bolnice.

Policija u vezi s kaznenim djelom teškog ubistva 60-godišnje žene povezuje njezinog 28-godišnjeg sina, doznaje se.

Jučer popodne 28-godišnjak je priveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Neslužbeno se doznaje da mladić ima teški psihički poremećaj.

Kriminalističko istraživanje na okolnosti ovog kaznenog djela je još u tijeku, navode iz Policijske uprave šibensko-kninske.