Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

novi sad

Sjekirom usmrtio 23-godišnjeg mladića

novi sad – ubistvo

Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana

Policija u Novom Sadu uhapsila je S.S. /25/ iz Štrpca zbog osnovane sumnje da je počinio teško ubistvo, saopšteno je iz novosadske Policijske uprave.

Pretpostavlja se da je on u Novom Sadu sjekirom usmrtio 23-godišnjeg mladića iz Titela, čije je tijelo pronađeno u novosadskom Novom naselju.

Zbog osnovane sumnje da je prisustvovala ubistvu, a nije prijavila krivično djelo, uhapšena je J.J. /29/ iz Novog Sada.

Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

Motiv stravičnog zločina je ljubomora, nezvanično saznaje “Blic“.

Stefan S. je sadašnji momak, a ubijeni Đorđe J. je ranije bio u vezi sa djevojkom J. J. (29). Svo troje su kobne noći bili zajedno u jednoj baraci u čijoj blizini se nalazi rupa sa vodom gdje je jučer pronađeno tijelo ubijenog.

– Okidač za ubistvo, kako je rekao osumnjičeni, bila je ljubomora. Navodno je ubijeni htio da se pomiri sa svojom bivšom djevojkom. Kako su se našli zajedno na tom mjestu još nije jasno, ali ga je Stefan ubio sjekirom i nakon toga bacio tijelo u obližnju rupu sa vodom. Djevojka je sve vrijeme bila sa njim i nije ga prijavila – rekao je “Blicu” izvor blizak istrazi.

Ubistvo 31. decembra bilo je brutalno. Ubica je žrtvu tukao do smrti, udarivši ga tri puta sjekirom po glavi. Nakon toga je tijelo žrtve ubačeno u rupu sa vodom i smećem i zatrpano je ciglama. Prema saznanjima “Blica”, osumnjičeni je htio da tijelo zapali i benzinom, ali je od toga odustao, pomislivši da će cigle biti dovoljne da tijelo ne bude pronađeno.

Tijelo je danima stajalo u vodi, što je otežavalo identifikaciju. No, čim je policija saznala ko je nastradali ubrzo je došla i do osumnjičenog.

Iza ugla dva bulevara, gdje je nađeno tijelo, godinama se nalazilo malo nehigijensko naselje, izgrađeno od improvizovanih baraka, a u nekima od njih ljudi i danas žive.