Globus

tragedija u kosovu

Šokantan scenario: Kada je vidjela mrtve roditelje ubila brata i sebe!?

18/02/2020

Scenario koji su novinarima Gazete Ekspres ispričale komšije ubijene porodice Blaca, baca potpuno novo svjetlo na slučaj

Tijela petočlane porodice Blaca pronađena su danas oko 13 časova u porodičnoj kući u gnjilanskom naselju Bujanina, a prema prvim informacijama, porodicu je ubila kćerka Vladete, nakon čega je izvršila samoubistvo. Međutim, komšije sada tvrde da je obarač prvi povukao jedan od njene dvojice braća, a da je ona zatekla krvavi prizor nakon čega je ubila njega i sebe.

Scenario koji su novinarima Gazete Ekspres ispričale komšije ubijene porodice Blaca, baca potpuno novo svjetlo na slučaj. Navodno, oni su ispričali da je oca i majku Zećira (70) i Hanife (66) i njihovog sina Fisnika, ubio Blerim, Fisnikov i Vladetin rođeni brat.

Nakon toga je oko 13 časova u porodičnu kuću došla Vladete, koja je zatekla krvavi prizor i hicem iz službenog pištolja ubila Blerima, a zatim i sebe. Međutim, ovi navodi nisu zvanično potvrđeni, te se zasad spominje samo jedna verzija: da je Vladete, policajka sa 18-godišnjim stažem, ubila cijelu porodicu.

Tijela petočlane porodice poslata su na obdukciju u Prištinu koja bi, makar donekle, trebalo da utvrdi šta se zaista dogodilo.
U međuvremenu, familija, prijatelji i komšije ove porodice šokirani su tragedijom, budući da slove za skladnu porodicu. Motivi ubistava i samoubistva zasad su potpuno nejasni, prenose mediji na albanskom, izvještavajući sa lica mjesta gdje su se sjatili njihovi bližnji ali i veliki broj pripadnika tamošnje policije.

Vladete je inače kao policijska službenica radila 18 godina, kako je prenijela Gazeta Ekspres, a posljednjih pet godina bila je zaposlena u Policijskoj stanici Gnjilane. Ubistva i samoubistvo navodno je počinjeno njenim službenim pištoljem.

Komentari

Autor: Blic.rs

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.