Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tragedija

Srbija: U stravičnom sudaru poginuli baka, djed i unuka, druga životno ugrožena

sudar uzice
Foto: Screenshot/ RTS

Saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali cisterna i putnički automobil ‘chevrolet’ dogodila se na magistralnom putu Užice-Zlatibor, na Ložioničkom mostu

U saobraćajnoj nesreći u Užicu dvije osobe iz putničkog vozila poginule su na licu mjesta, dok je djevojka podlegla povredama u bolnici.

Druga djevojčica je operisana u užičkoj bolnici, ali je životno ugrožena, rekao je za RTS direktor užičke bolnice dr. Dragan Damjanović.

“Kod pacijentice starije životne dobi bilo je moguće uspostaviti rad srca, pa su provedene dijagnostičke mjere i konstatirane teške tjelesne povrede – povrede glave, vrata, prsnog koša i abdomena. Dječji hirurg ukazao je na potrebu hitnog hirurškog zahvata liječenje, pa je ekipa odmah otišla u operacionu salu kako bi zbrinuli te povrede u predjelu grudnog koša i abdomena”, kazao je dr. Damjanović.

Potvrđena smrt Jevgenija Prigožina

Ruska istražna komisija


Potvrđena smrt Jevgenija Prigožina

Kako je istaknuo, djevojčica je nakon operacije prebačena na postoperativnu intenzivnu njegu, ali je zbog teških povreda glave i vrata i dalje životno ugrožena.

Saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali cisterna i putnički automobil ‘chevrolet’ dogodila se na magistralnom putu Užice-Zlatibor, na Ložioničkom mostu.