Srbijanska starleta u stomaku švercovala kokain u Dubai (FOTO)

kokain

Policija je razotkrila i uhapsila osmočlanu organizovanu kriminalnu grupu iz Beograda koja se sumnjiči da je duži vremenski period krijumčarila kokain iz Srbije u Ujedinjene Arapske Emirate, u Dubai, a drogu su krili na najnevjerovatnijim mjestima, između ostalog – u donjem vešu i stomaku.

Tokom akcije policija je zaplijenila 238 paketića kokaina pripremljenih za dalji transport i prodaju, a na čelu grupe nalazio se Ivan R. zvani Koki (28).

Pored njega slobode su lišeni Jasmina P. (41) kod koje je pri hapšenju na Aerodromu “Nikola Tesla” pronađeno oko 100 grama kokaina u 97 paketića.

Instagram profil Nine P.

U nastavku akcije “pali” su i Nikša K. (28), Boris R. (26), Đorđe P. (42), Jovan L. (41), Nina P. (24) i Tomislav Ž. (57). Deveti osumnjičeni član pomenute grupe Miodrag R. (46) uhapšen je još u septembru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kada je kod njega pronađen kokain.

Instagram profil Nine P.

Oni su poznati kao tzv. “mule”, što u kriminalnom žargonu označava švercere koji narkotike skrivaju u tjelesnim šupljinama, najčešće želucu, da bi ih po dolasku na destinaciju izbacili iz tijela. Jedna od njih je i uhapšena Nina P. (24) čiji profil na društvenoj mreži Instagram jasno svedoči o burnom i bogatom načinu života koji vodi.