Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stao da natoči vodu: Otac gledao kako mu gine osmogodišnji sin

prokuplje4_620x0
Foto: Novosti

Osmogodišnji Mladen G. iz Bora nastradao je na licu mjesta u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju popodne, oko 17.00 sati dogodila na putu Prokuplje – Mala Plana, javljaju srbijanske Novosti.

Nesreća se dogodila kada je dječakov otac Nenad zaustavio vozilo da natoči vodu na česmi sa sumpornom vodom.

– Nenad i ja smo prešli ulicu i otiši do česme a Mladen je ostao u autu. Međutim, u jednom trenutku dečak je izašao iz kola i krenuo ka nama kada je naišao auto koji ga je udario i bukvalno odbacio nekoliko metara. Sve se desilo munjevitom brzinom, narod koji je prolazio automobilima počeo je da se zaustavlja ubrzo je došla policija i Hitna pomoć, ali našem Mladenu na žalost nije bilo pomoći, priča detalje nesreće rođak porodice nastradalog Mladena iz Velike Plane, kod kojeg su dječak i njegov otac krenuli autom marke “golf “.

I dok još uvijek u šoku vadi stvari iz gepeka automobila parkiranog u dvorištu prokupačke bolnice gdje ispred Urgentnog odjeljenja u prisustvu ljekara i medicinskog osoblja sjedi dječakov otac Nenad, rođak koji se predstavio kao Vlada objašnjava da su sve se desilo munjevitom brzinom i da su mališan i njegov otac krenuli kod njega za Veliku Planu.

– Išli smo iz pravca Prokuplja ka Maloj Plani. Ne znam zašto je Mladen izašao iz kola, ali bilo je strašno, dodaje u nevjerici čovek koji jedva piča dok dječakov otac Nenad pod sedativima nije u stanju ni da govori.

Kako se saznaje od osoblja u prokupačkoj bolnici bio je sklon samoubistvu. Odmah po dolasku u prokupačku bolnicu ekipa sudske Medicine iz Niša radila je obdukciju mališana čije se tijelo i dalje nalazi u kapeli.

Po nezvaničnim saznanjima Mladen je dijete razvedenih roditelja. On je živio sa ocem dok su mu sestra i majka nastanjene u selu nadomak Bora.