Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Starica u ribarnici solnom kiselinom zalila prodavačicu i njenu kćerku

riba
FOTO: Glas Istre

U pulskoj ribarnici oko 10:30 dogodio se stravični napad kada je nepoznata starica zalila prodavačicu i njenu kćer solnom kiselinom, javlja Glas Istre.

Napadačicu je zadržana uz pomoć prolaznika. Sve se odigralo pred očima zgroženih kupaca i prolaznika. Nepoznata žena je solnom kiselinom, vrlo opasnom i korozivnom hemikalijom, zalila prodavačicu ribe i njezinu kćerku.

Na ribarnicu su stigle hitna pomoć i policija.

“To se dogodilo oko 10:30. Došla je žena na štand s ribom i zalila nepoznatom tekućinom, pretpostavlja se kiselinom, dvije osobe. Djelomično je pošpricala dvije djelatnice u dobi od 10 i 44 godine te jednu osobu od 21 godine koja nije djelatnica, ali je stajala uz štand. Tekućinu je bacila 80-godišnjakinja. I ona je povrijeđena. Niko nije teže povrijeđenIstražit ćemo o čemu se točno radi, a 80-godišnjakinju će se vjerojatno optužiti za pokušaj nanošenja teške tjelesne povrede”, ispričali su iz istarske policije za Index.

FOTO: Glas Istre

Glas Istre neslužbeno doznaje da je povod za ovaj strašan napad posve trivijalan – žena koja je izvršila napad navodno je bila nezadovoljna jer joj je prodavačica prodala staru ribu.