Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Strava u Beogradu: Građani su ga gledali dok umire, vrištao je u mukama (VIDEO)

19/06/2018

Serija likvidacija i vatrenih obračuna u Beogradu se nastavlja. Peta u manje od mjesec dana. Stravična eksplozija dogodila se oko 13 sati u Beogradu, u blizini Autokomande, kada je tokom vožnje eksplodirao automobil. U stravičnoj eksploziji ubijen je Siniša Milić, zvani Boške (44), inače pripadnik kriminalne grupe Filipa Koraća.

Prema prvim informacijama u pitanju je eskplozija podmetnute bombe!

Milić, koji je rođen u BiH, u Šekovićima, je nakon eksplozije vrištao na sav glas zarobljen u uništenim kolima, ali je nekoliko minuta kasnije podlegao jezivim povredama pred brojnim okupljenim svjedocima.

Kako javlja reporter “Blica” sa lica mjesta, vozač je nakon eksplozije ostao zarobljen u automobilu i bio je živ.

Brojni Beograđani su se okupili na ulici i posmatrali jezivu scenu dok je povrijeđeni Milić vrištao na sav glas. Nekoliko minuta kasnije on je izdahnuo u vozilu. Njegovo tijelo, gotovo u dijelovima, iznijeto je iz uništenog džipa dva sata nakon eksplozije.

Na terenu su vatrogasci, forenzičari, kao i ekipe koje provjeravaju da li na automobilu ima još bombi.

Na licu mjesta su ogromne policijske snage, javlja reporter “Blica”.

Automobil je eksplodirao dok je stajao na semaforu i bio je prvi u redu.

Od eksplozije je oštećen još jedan automobil koji je bio u blizini.


Pripadnik grupe Filipa Koraća

Siniša Milić je, prema operativnim podacima kojima raspolaže MUP, šef obezbjeđenja Filipa Koraća, jednog od istaknutih članova klana Luke Bojovića, koji se nalazi u zatvoru u Španiji.

Boške je bivši pripadnik Specijalnih antiterorističkih jedinica (SAJ) RS, a hapšen je i u Beogradu, u novembru 2015. u slučaju praćenja premijera Aleksandra Vučića. Naime, tada je utvrđeno da je ukupno osam puta tokom 24 sata zatečen u svom “audiju A8” u blizini adrese na kojoj stanuje premijer (danas predsjednik Srbije), a koju je obilazio i nadgledao.

Peti obračun u mjesec dana

Ovo je peti obračun u Beogradu u posljednjih 20 – tak dana. Podsjećamo, krajem maja prvo je izrešetan kum šefa “zemunskog klana” Dragoslav Milardović, nakon njega i Radovan Laketić, jedan od glavnih dilera u Beogradu. Nakon njih upucan je i Miloš Knežević koji je preživio, a hapšen je zbog prodaje narkotika.

Prije šest dana ranjen je Andrej Ančević (31) i njegova supruga Aleksandra Gašparević (30). Ančević je vjenčani kum srbijanske folk pjevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste.

Austrija poslala jasnu poruku učesnicima “najvećeg fašističkog okupljanja u Evropi”

Novi obračun u Beogradu: Upucan kum srpske folk pjevačice i njegova supruga

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.