Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Strava u Slavonskom Brodu: Pozvali je u auto, pa je ubili?

hrvatska_policija_noc

Neslužbeno se saznaje da je ubijena nesretna žena (47) iz okoline Slavonskog Broda te je nestala 18. novembra. Za njeno ubistvo zasad sumnjiče 60-godišnjakinju i 62-godišnjaka

U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu u subotu su ispitali ženu (60) i muškarca (62) zbog sumnje da su zajedno ubili ženu (47).

– Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici, zajedno i po prethodnom dogovoru, došli u Slavonski Brod gdje se okrivljena 60-godišnjakinja sastala s 47-godišnjom hrvatskom državljankom, a potom su obje otišle do mjesta gdje ih je u parkiranom vozilu čekao okrivljeni 62-godišnjak. Oba okrivljenika su se zajedno sa oštećenicom, a u nakani da ju usmrte, vozilom uputili na neutvrđeno mjesto na kojem su na neutvrđen način usmrtili oštećenicu – napisali su jako šturo i općenito iz tužiteljstva.

Sudija istrage je po prijedlogu ovog državnog odvjetništva odredio istražni zatvor okrivljenicima.

– To je ono što mogu reći u ovom trenutku, jer istražne radnje su još u toku – rekla je za 24sata u nedjelju Mirela Šmital, županijska državna advokatica u Slavonskom Brodu.

Neslužbeno 24sata.hr saznaju da je ubijena nesretna žena iz okolice Slavonskog Broda koja je nestala 18. novembra. Zadnji put su je vidjeli oko 17 sati u slavonskobrodskoj Štamparovoj ulici i nakon toga joj se izgubio svaki trag.