Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tragedija u Hrvatskoj

Stravični prizori sudara u kojem su ugašena dva mlada života

medjimurje_prometna1-220119

Na mjestu nesreće policiju su zatekle stravične scene, a jedan je automobil zdrobljen gotovo do neprepoznatljivosti, dok je drugom smrskan cijeli prednji kraj

U teškoj saobraćajnoj nesreći u poslijepodnevnim satima smrtno su stradala dva mladića iz Piškorovca, javljaju hrvatski mediji.

Do kobnog pretjecanja došlo je oko 16 sati malo iza Gornjeg Kuršanca na prometnici u pravcu susjednog Kuršanca, pišu Međimurske novine, otkrivajući tako detalje tragičnog sudara o kojem smo ranije izvještavali.

Na mjestu nesreće policiju su zatekle stravične scene, a jedan je automobil zdrobljen gotovo do neprepoznatljivosti, dok je drugom smrskan cijeli prednji kraj. Zeleni automobil križevačkih registarskih pločica, koji je potpuno uništen, vjerovatno je vozio 24-godišnjak, dok je na suvozačkom mjestu bio 17-godišnjak.

41-godišnji vozač u drugom automobilu varaždinskih registarskih oznaka zadobio je tjelesne ozljede i Hitna pomoć prebacila ga je u čakovečku bolnicu. Nije poznato koliko su ozljede teške.

Foto: Cropix

U automobilu križevačkih oznaka oba mladića – vozač i putnik – izgubili su život, a oba su kako neslužbeno saznaju Međimurske novine, iz romskog naselja Piškorovec.

Do sudara je došlo kad su mladići u zelenom automobilu krenuli u pretjecanje, ali nisu se na vrijeme vratili u svoju traku i sudarili su se s vozilom iz suprotnog pravca.

Foto: Cropix

– Vozač je automobilom križevačkih registracija krenuo u pretjecanje vozila ispred sebe. Kad se vraćao u svoju traku, sudario se s automobilom varaždinskih registracija kojim je iz suprotnog smjera dolazio 41-godišnjak. Vozilo u kojem su bili preminuli mladići potom se prevrnulo i sletjelo sa ceste – rekli su iz PU međimurske.