Globus

Zločin u Srbiji

Supruga ubila motkom muža na spavanju, rođak zatekao stravičan prizor

05/04/2020
Foto: Ilustracija

Tijelo žrtve pronašao je rođak koji je došao u njegovu kuću, a prema priči mještana, Milan je ubijen na spavanju sa više udaraca nekim predmetom, možda motkom

U Paraćinskom selu Buljane noćas je ubijen sedamdesetogodišnji Milan J, a pod sumnjom da je počinila ovaj zločin uhapšena je njegova supruga Slavica J, javljaju srbijanski mediji.

Tijelo žrtve pronašao je rođak koji je došao u njegovu kuću, a prema priči mještana, Milan je ubijen na spavanju sa više udaraca nekim predmetom, možda motkom. Mještani kažu za osumnjičenu kažu da ima psihičke probleme.

– Ova porodica godinama je živjela i radila u Americi, imaju sina i kćerku koji su još uvijek tamo. Kćerka ima porodicu, a sin je uskoro trebao da se oženi. Koliko je poznato svima u selu, Milanova žena godinama ima psihičke probleme, zbog čega se ranije vratila iz inostranstva, dok je Milan došao prije par godina, kad je penzionisan. On ima veliku američku penziju, nikakvih finansijskih problema nisu imali i mogli su stvarno srećno da žive da nije njene bolesti – kaže mještanin Dragan Milenković.

On kaže da poznaje žrtvu jer je sa njegovim ocem išao u školu i da je “čovjek bio dobar k’o hljeb”. Mještani pričaju da je žena ponekad bila zbog psihičkih problema agresivna, ulazila ljudima nepozvana u kuće, ali ne znaju da li se liječila.
– Svako drugi na njegovom mjestu davno bi je ostavio – kažu Buljanci.

Zločin je otkriven kad je u kuću ove porodice došao rođak, u stvari brat osumnjičene i užasnuo se prizorom koji je vidio, nakon čega je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć, pišu Novosti.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.