Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

A1

Teška nesreća na autoputu u Hrvatskoj: Poginulo dijete, drugo dijete i roditelji u bolnici

policija-hrvatska-pixsell

Dijete je, kako piše Index.hr, na mjestu preminulo, a još jedno dijete i roditelji hitno su prebačeni u bolnicu u Ogulinu

Kod čvora Brinja na autocesti A1 u sudaru kamiona registracije BiH i osobnog automobila iz Poljske u ponedjeljak popodne poginulo je dijete, a roditelji i još jedno dijete su povrijeđeni i prevezeni u ogulinsku bolnicu, saznaje se u Policijskoj upravi u Gospiću.

Kako Hina saznaje u bolnici, povrijeđeni se obrađuju na hitnom prijemu i očekuje se da će ih primiti na Odjel hirurgije.

U saopćenju MUP-a piše da su se u 15,32 sati na 117. kilometru autoceste u smjeru Zagreba sudarili teretnjak i osobni automobil. Na mjestu nesreće provodi se uviđaj koji vodi zamjenik ŽDO-a iz Karlovca Mladen Krajačić.

Hrvatski autoklub izvijestio je u 18 sati da se zbog nesreće kod čvora Brinje u smjeru Zagreba još vozi jednim trakom uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat, te se vozači pozivaju na strpljenje.

Dijete je, kako piše Index.hr, na mjestu preminulo, a još jedno dijete i roditelji hitno su prebačeni u bolnicu u Ogulinu.