Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

osijek

Teška nesreća u Hrvatskoj: Vozač poginuo, u životnoj opasnosti četvero ljudi

Fažana: Izletjele s ceste i udarile u stablo, dvije djevojke poginule, a šest ih je ozije?eno
Foto: Pixsell/Arhiv
Ilustracija (Fotografije nije s mjesta nesreće nevedene u tekstu)

Do nesreće je došlo kada je vozač automobila zbog neprilagođene brzine kretanja prilikom izlaska iz zavoja sletio s ceste, nakon čega je vozilom udario u stup i drvo

Policijska uprava osječko-baranjska sinoć je u 00:51 zaprimila dojavu da je u Osijeku, u Ul. cara Hadrijana 3, kod skretanja za Remizu, došlo do saobraćajne nesreće u kojoj ima ozlijeđenih osoba.

Vozač umro na licu mjesta, liječnici se bore za živote četvero ljudi
Na mjestu događaja preminuo je vozač automobila, dok su četiri osobe zadobile teške tjelesne ozljede opasne po život te su prevezene u Klinički bolnički centar Osijek, gdje im se pruža liječnička pomoć, objavila je policija.

Do nesreće je došlo kada je vozač automobila zbog neprilagođene brzine kretanja prilikom izlaska iz zavoja sletio s ceste, nakon čega je vozilom udario u stup i drvo, da bi naposljetku vozilo bilo odbačeno u stup javne rasvjete, gdje se i zaustavilo, navodi policija.

Uviđaj na mjestu događaja obavila je zamjenica općinskog državnog tužitelja u Osijeku u suradnji s policijskim službenicima stanice prometne policije Osijek, stoji u saopćenju.