Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nesreća kod mladenovca

Težak sudar džipa i autobusa: Jedna osoba je poginula, 30 osoba dovezeno u Urgentni centar

sudar mladenovac
Foto: Screenshot/Instagram

Povrijeđeni su u Urgentni centar prevezeni vozilima hitne pomoći i privatnim automobilima

Vozač putničkog automobila poginuo je jutros u sudaru sa autobusom kod Mladenovca, a u Urgentni centar je dovezeno 30 osoba, saznaje Tanjug.

Direktan sudar autobusa i terenskog automobila dogodio se oko 5:40 se na putu Mali Požarevac – Mladenovac ka naplatnoj rampi, a u nesreći su učestvovali džip i autobus Lasta na liniji 493.

Povrijeđeni su u Urgentni centar prevezeni vozilima hitne pomoći i privatnim automobilima.

“Putevi Srbije” su saopštili da se zbog nesreće saobraćaj na putu Mali Požarevac – Vlaško Polje, kod mjesta Senaja odvija naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Lasta: Putničko vozilo se kretalo u suprotnom smjeru

Saobraćajno preduzeće Lasta Beograd saopštilo je povodom današnje saobraćajne nezgode na autoputu Beograd-Niš kod Malog Požarevca da je, prema informacijama kojima raspolažu, do nesreće došlo tako što je putničko vozilo koje se kretalo u smjeru Beograd-Mladenovac prešlo u suprotnu traku i udarilo u autobus tog preduzeća.

Kako je navedeno, autobus je prevozio putnike na relaciji Mladenovac -Beograd autoputem sa polaskom u 05.25 sati (linija 493).

“Po informacijama sa kojima raspolažemo do saobraćajne nesreće je došlo tako što je putničko vozilo koje se kretalo u smjeru Beograd-Mladenovac prešlo u suprotnu traku i udarilo u naše vozilo. Tom prilikom je vozač putničkog vozila preminuo na licu mjesta, a po informacijama sa lica mjesta i datih od Ministarstva zdravlja povređeno je preko 30 putnika, četiri putnika su sa težim povredama”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je teže povrijeđen i vozač autobusa, koji je odvezen je u Urgentni centar na dalje liječenje.