Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tragedija u Hrvatskoj

Tijela pronašao pekar: Lokalni biznismen ubio ljubavnicu, pa presudio sebi

Tvrdio je da ga je partnerica prijavila policiji bez razloga i nije se mogao pomiriti da je kao ugledni poduzetnik završio iza rešetaka, pišu hrvatski mediji

Stravičan zločin potresao je u zagorsku općinu Budinščinu u Hrvatskoj.

Kako se neslužbeno saznaje, lokalni je poduzetnik (58) u selu Krapinica iz pištolja usmrtio svoju ljubavnicu (41), pa je presudio i sebi. Mrtva tijela na cesti ujutro je pronašao pekar koji dostavlja hljeb u selu.

Od mještana Zagorje.com prvi doznaje da je nesretan par bio u dugogodišnjoj vanbračnoj vezi koja je bila dosta burna, a sve je kulminiralo ove godine kad su se ljubavnici posvađali i partnerica ga je prijavila da ju je i seksualno zlostavljao.

Muškarac je završio u istražnom zatvoru iz kojeg je pušten prošli mjesec. No, svađe i obračuni tu nisu stali. Kad se vratio iz Remetinca, policija je napravila premetačinu njegove kuće, no nisu mu našli oružje za koje se pričalo da posjeduje. Razljućeni ljubavnik, kažu njegovi susjedi, javno je govorio da će se razračunati sa 10 godina mlađom ljubavnicom. Naime, tvrdio je da ga je partnerica prijavila policiji bez razloga i nije se mogao pomiriti da je kao ugledni poduzetnik završio iza rešetaka.

Muškarac (58), inače poznati lokalni građevinski poduzetnik, navodno je ustrijelio 41-godišnju ženu, a onda i sebe. Oboje imaju po troje djece, javlja Zagorje International.