Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

prognoza vremena

Toplotni val od danas će biti još intezivniji, evo kolike se temperature očekuju

Neum turizam
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Neum

Minimalna temperatura vazduha danas biće od 14 do 20, u višim predjelima od devet, a maksimalna temperatura vazduha od 29 do 35, u višim predjelima od 24 stepena

U Bosni i Hercegovini danas će biti pretežno sunčano i još toplije vrijeme, uz malu oblačanost i maksimalnu temperaturu do 35 stepeni.

Puhat će slab do umjeren vjetar, sjevernih smjerova.

Minimalna temperatura vazduha biće od 14 do 20, u višim predjelima od devet, a maksimalna temperatura vazduha od 29 do 35, u višim predjelima od 24 stepena.

Prognoza za naredne dane

U utorak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 20, na jugu zemlje do 24, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 31 i 37 stepeni.

Sunčano i u srijedu. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 16 i 21, na jugu zemlje do 25, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 33 i 38 stepeni.

I u četvrtak sunčano. Jutarnja temperatura zraka većinom između 17 i 22, na jugu zemlje do 25, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 31 i 38 stepeni.