Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Tragedija u Hrvatskoj: Porodica stradala nakon sudara s traktorom

05/08/2016

Četveročlana porodica Ambrošić, stradala je u teškoj prometnoj nesreći u mjestu Luka nadomak Vrbovca u četvrtak oko 16.50 sati, kada je traktorist M. V. (40) iznenada skrenuo u suprotni kolnički trak i izravno se zabio u Audi A3 kojim je Robert Ambrošić (42) vozio suprugu Martinu te dvojicu sinova, Leonarda (14) i Vinka (5), na more u Mošćeničku Dragu.

Otac i stariji sin na mjestu su ostali mrtvi, a vozačeva supruga i mlađi sin prevezeni su u KBC Zagreb.

Kako javlja Jutarnji list, Martina ima prijelome pet rebara i operirana joj je ruka dok je petogodišnjaku slomljena lopatica.

– To popodne sam im mahala kad su kretali za Mošćeničku Dragu, kod rođaka. Robert je tim putem prema Zagrebu prolazio i dvaput dnevno i bio je pažljiv vozač – priča jedna od susjeda i dobrih prijatelja stradalih Ambrošića s kojima je veže kumstvo. Ne skriva suze dok s tugom govori o Leonardu, školarcu nadimka Lalo, koji je plesao folklor i igrao u lokalnom nogometnom klubu Panoniji Peteranec.

– Lalo je bio oličenje vedrine. Otac mu je bio trgovac, a majka je uz svoj posao pomagala u polju roditeljima u čijoj su kući živjeli svi zajedno. Teško će im biti svima dalje – kaže druga mještanka.

Dok Ambrošići proživljavaju najteže trenutke života, vozač traktora M. V. (40) je uhapšen. Policajcima je rekao da su mu otkazale kočnice pa je traktor poslan na vještačenje. Inače, od ranije ima bogat prometni dosje.

Komentari