Globus

prolaznici svjedočili užasu

Tragedija u Novom Sadu: Mladić iz BiH skočio sa zgrade u smrt

14/01/2020

U jednom trenutku, šetajući po ravnom krovu, došao do ivice krova, a zatim sjeo. Nakon nekoliko sekundi, uhvatio se rukama za krov, a tijelo je spustio

Dvadesetčetvorogodišnji mladić, izgubio je život, danas nešto prije 15 sati, kada je iz još neutvrđenih razloga, pao ili namjerno skočio sa krova zgrade, koja ima sedam spratova, na Bulevaru oslobođenja 65 u Novom Sadu.

“Naša ekipa je izašla na lice mjesta, ali je nažalost samo smo mogli da konstatujemo smrt mladića”, kazala je Ivana Ramović, portparol Službe hitne pomoći Novi Sad.

Nepoznato je da li je mladić stanar zgrade ili je tu kod nekoga došao, ili sa namjerom ušao u tu zgradu kako bi skočio sa nje.

Prolaznici su, kako su ispričali, uočili mladića koji je šetao po ravnom krovu gdje nije imao gornje dijelove odjeće, već samo donji dio trenerke.

Mladić čiji identitet zasada nije poznat je, prema riječima očevidaca, u jednom trenutku, šetajući po ravnom krovu, došao do ivice krova, a zatim sjeo. Nakon nekoliko sekundi, uhvatio se rukama za krov, a tijelo je spustio.

“Možda je tako visio desetak sekundi, a onda je pao na stakleni krov između prolaza koji vodi do ulaza u zgradu”, kazao je jedan od očevidaca. Prema nezvaničnim informacijama, mladić je državljanin BiH, student iz Bijeljine, piše Kurir.rs.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.