Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Crna Gora

Tri mladića poginula u stravičnoj nesreći, imali su 18, 20 i 21 godinu

nesreća crna gora
Foto: Primorski.me

Prema navodima iz policije, u sudaru su učestvovali vozilo marke Audi A3, ulcinjskih registarskih oznaka i Seat, barskih tablica

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Bar-Ulcinj poginule su tri osobe – D.M, (21) iz Ulcinja, B.B. (20) iz Bara i N.D. (18) iz Rožaja, a dvije osobe su povrijeđene, prenosi Primorski portal.

Nesreća se dogodila u noći između subote i nedjelje.

Primorski portal prenosi da su na licu mjesta stradale dvije osobe, a da je treća preminula na prijemom odjeljenju Opšte bolnice Bar.

– U sudaru dva putnička automobila, koji se dogodio 40 minuta nakon ponoći, na magistralnom putu Bar-Ulcinj, u naselju Utjeha, poginula su dva lica, dok je troje zadobilo teške tjelesne povrede – naveli su iz policije, prenosi Primorski portal.

Foto: Primorski.me

– U Opštu bolnicu Bar, u noći između subote i nedjelje, dovezena su tri pacijenta koji su zadobili teške povrede u saobraćajnoj nezgodi. Jedna osoba je, na žalost, preminula tokom prijema. Dvije osobe su medicinski zbrinute u našoj zdravstvenoj ustanovi. Stabilnih su parametara. Zbog prirode povreda pacijenti će biti upućeni u Klinički centar Crne Gore – kazao je za Primorski portal dr. Rade Stanisavljević, dežurni ljekar u Opštoj bolnici Bar.

Prema navodima iz policije, u sudaru su učestvovali vozilo marke Audi A3, ulcinjskih registarskih oznaka i Seat, barskih tablica, piše Primorski portal.

Foto: Primorski.me

Okolnosti pod kojim se dogodila saobraćajna nesreća na Jadranskoj magistrali utvrdit će istraga.