Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Troje ljudi potpuno izgorilo u stravičnoj nesreći kod Srbobrana

nesreca

Kornelija Baćniski (33), njen sin Nikola (12) i Stoja Ljubišić poginuli su juče oko 13 sati u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na regionalnom putu između Feketića i Srbobrana u Srbiji.

Poginuli su bili u automobilu “Renault Megan” novosadskih tablica, koje se nakon udesa zapalilo i izgorio do neprepoznatljivosti.

Prema zasad nepotvrđenim informacijama, sumnja se da je riječ o dvije žene i dječku, ali s obzirom na to da su njihova tijela pronađena potpuno ugljenisana, policija do zaključenja ovog izdanja nije uspjela da završi identifikaciju nastradalih.

U “VW Polo” subotičkih tablica, koji je učestvovao u sudaru, teško je povrijeđen bračni par Ana i Dejan Bazan i doktori se bore za njihove živote, piše Blic.rs.

Kako je došlo do udesa dva automobila takođe zasad nije poznato, ali nakon njihovog sudara automobil u kojem je bilo troje poginulih se zapalio i isprevrtao. Vozilo se na kraju zaustavilo u odvodnom kanalu pored puta, gdje je izgorjelo.

Tijela poginulih prebačena su u Novi Sad u Institut za sudsku medicinu Kliničkog centra Vojvodine, gdje će biti urađena obdukcija po hitnom postupku, a dvoje povrijeđenih prevezeno je u vrbašku bolnicu sa teškim tjelesnim povredama.