Globus

Bacio ih u septičku jamu

Troje mrtvih u Beogradu: Jezivi pir masovnog ubice razotkrili čistačica i njegov otac

18/06/2019

Cijeli ovaj slučaj razotkrila je radnica perionice kojoj je Dragosav rekao “da drži jezik za zubima”

Dragoslav Jovanović (25) koji je prošle nedjelje teško ranio svoju suprugu Teodoru pred jedanaestomjesečnim sinom osumnjičen je za trostruko ubistvo u Surčinu.

Prema informacijama tijela Š. N. (42), njegove majke D. Š. i tetke P. M. nađena su sinoć u septičkoj jami iza tržnog centra Surčin.

– Tijela su u lošem stanju izvađena iz vode. Na njima se vide detalji nasilne smrti. Obdukcija će pokazati kada su ubijeni i kojim predmetom – objašnjava izvor Blica blizak istrazi.

Cijeli ovaj slučaj razotkrila je radnica perionice kojoj je Dragosav rekao “da drži jezik za zubima”. Ona je u njegovom automobilu vidjela lokve krvi. Ubrzo je nađen i mobilni telefon nestalog Š. N.

Troje rođaka nestalo je 10. juna. Kako se saznaje, Š. N. je bio Jovanovićev poslovni saradnik.

Prema saznanjima, policiju je o ovom slučaju obavijestio Dragoslavov otac, Ljubomir Jovanović – Stakleni, inače prijatelj Ljubiše Buhe Čumeta, svjedoka saradnika.

Ljubomir je ispričao šta zna, a radnica perionice je to potvrdila. Nezvanično, kao motiv trostrukog ubistva spominju se međusobni neraščišćeni računi.

Kako navode mediji, Ljubomir Jovanović Stakleni je bio poznat po burnoj prošlosti i bahatom ponašanju.

Kao svjedok pokušaja atentata na Čumeta u Surčinu 3. augusta 2002, kad je ubijen Ivica Nikolić, dobio je status zaštićenog svjedoka. Često je bio umješan u pucnjave, a hapšen je i zajedno sa svojim drugim sinom Gvozdenom.

Stakleni, i njegov sin Gvozden privedeni su 2016. godine ispred beogradske Palate pravde nakon što je policija kod njih pronašla pištolj, kao i značku Žandarmerije.

Podsjetimo, Dragoslav je preminuo 13. juna rano ujutru. On je podlegao povredama koje je zadobio nakon što je pucao u sebe iste večeri kada je pokušao, navodno, da ubije i svoju suprugu Teodoru.

On je bio osumnjičen da je te večeri ispalio više hitaca u ženu u parku na Novom Beogradu. Supružnici su bili u procesu razvoda, a u ponedjeljak uveče su se sastali u Ulici dr Ivana Ribara kako bi zajedno prošetali dijete. Ubrzo je došlo do nesuglasica, koje su prerasle u žučnu raspravu. Dragoslav je potom, navodno, posegnuo za pištoljem i pucao u ženu, a zatim je krenuo da bježi kroz park.

Policajac, koji se u tom trenutku zatekao u ovom dijelu Novog Beograda, odmah je krenuo za njim. Kada je vidio da će ga policajac stići, Dragoslav je, navodno, izvadio pištolj i pucao sebi u glavu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.