Tragedija u beogradu

Troje mrtvih u “BMW-u smrti”: Stradala cijela porodica, vozili sina na operaciju (FOTO)

tragedija

Njih troje su nastradali u stravičnom udesu koji se dogodio rano jutros kod zgrade Vlade Srbije

Rade Novitović (42), Nikola Novitović (20) i Jelena Petković (35) nastradali su jutros u stravičnom sudaru kod zgrade Vlade Srbije dok su vozili dvogodišnjeg dječaka u bolnicu na zakazanu operaciju, saznaje Blic.

Kako se saznaje, Rade, Nikola i Jelena inače žive u Arilju, a u Beograd su došli zbog operacije dječaka. Prema nezvaničnim informacijama Nikola je Radetov sin iz prvog braka, dok iz veze sa Jelenom ima dvogodišnjeg sina.

Njih troje su nastradali u stravičnom udesu koji se dogodio rano jutros kod zgrade Vlade Srbije kada je, prema nezvaničnim informacijama, Rade svojim “BMW-om” prošao na crveno svjetlo i zakucao se u pun kombi. Nikola je nastradao na licu mjesta, dok su Jelena i Rade podlegli povredama u bolnici.

Dvogodišnji dječak prevezen je u bolnicu sa teškim povredama, ali on je jedini preživio iz “BMW-a smrti”.

– Dijete je prebačeno je u Univerzitetsku dječju kliniku u Tiršovoj sa teškim povredama glave i ekstremiteta, opasnim po život. Tamo je stabilizovano i stanje se dalje prati – kažu za Blic u Urgentnom centru.

U kombiju se nalazilo osam osoba i oni su svi sa različitim povredama prevezeni u bolnicu.

– Jedna osoba je životno ugrožena i smještena je na jedinici intenzivne njege, a jedna je sa teškim povredama zadržana u Urgentnom centru. Dvije osobe su puštene na kućno liječenja, a za dve je dijagnostički postupak još uvijek u toku – kažu u Urgentnom centru.