Globus

Florida

Trojica prijatelja otišla na pecanje, pronađeni su ubijeni i masakrirani (VIDEO)

19/07/2020

Tijela trojice prijatelja, dvadestrogodišnjeg Demiona Tillmana, dvadesetosmogodišnjeg Brandona Rollinsa i tridesetogodišnjeg Kevina Springfielda, kako je šerif naveo, bila su masakrirana

Policija u Floridi istražuje ubistvo trojice bliskih prijatelja koji su pretučeni u ubijeni vatrenim oružjem. Oni su u petak otišli na noćno pecanje na jezero Streety u Frostproofu, gdje su njihova tijela i pronađena.

– Zatekli smo užasavajuću scenu, rekao je oblasni šerif Grady Judd novinarima i dodao da je vidio mnoga ubistva, ali da je ovo jedno od najgorih u njegovoj karijeri – objavio je sajt Fox News.

Tijela trojice prijatelja, dvadestrogodišnjeg Demiona Tillmana, dvadesetosmogodišnjeg Brandona Rollinsa i tridesetogodišnjeg Kevina Springfielda, kako je šerif naveo, bila su masakrirana.

Njih trojica su potražili udaljeno mesto u šumi pokraj jezera i napadnuti su nekoliko minuta po dolasku. Policiju je obavijestio Rollinsov otac, kojeg je sin probudio pozivom tražeći pomoć.

On je došao na mjesto zločina desetak minuta poslije poziva i zatekao sina koji je još davao znake života, a druga dva mladića su već bila mrtva, rekao je šerif i dodao da ih je otac pozvao sa benzinske pumpe jer je u žurbi zaboravio mobilni telefon.

Sin je uspio da kaže ocu nekoliko rečenica, ali to što mu je rekao “još nije za objavljivanje”, rekli su iz policije. Rollins je preminuo prije dolaska hitne pomoći.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.