Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trumpov tjelohranitelj: U Rusiji su mu ponudili pet žena

1254941_trampepa02-ap_ls-s

Na izboru za Miss Universe u Moskvi 2013., Rus povezan s organizacijom događaja ponudio je poslati Donaldu Trumpu u hotelsku sobu pet žena, navodno je posvjedočio Trumpov bivši tjelohranitelj Keith Schiller. Međutim, Schiller kaže da je tu nemoralnu ponudu bez oklijevanja odbio. “Ne radimo takve stvari”, navodno je odgovorio ruskom svodniku. Schiller je ovu zapaljivu informaciju iznio pri svjedočenju pred Kongresnim obavještajnom komisijom, a neimenovani izvor ju je potom procurio NBC-u.

Schillerov advokat Stuart Sears negirao je vijest i oštro kritikovao “stranačke insajdere” koji su procurili detalje svjedočenja njegovog klijenta medijima. “Predsjednik komisije i vodeći članovi trebali bi istražiti i pozvati na odgovornost onoga ko je odgovoran za curenje lažnih i varljivih verzija Schillerova svjedočenja”, poručio je Sears, prenosi Independent.

I ovog ljeta se pisalo da su Trumpu ponuđene prostitutke u Moskvi

Iako NBC ne navodi ime Rusa koji je Trumpu navodno ponudio eskort-uslugu, Associated Press još u julu objavio je vijest da je ruska pop-zvijezda Emin Agalarov “ponudio poslati prostitutke u Trumpovu hotelsku sobu” prilikom izbora za miss, čiji je Trump bio vlasnik.