Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

društvene mreže

Twitter suspendovao nalog osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja

seselj twitter

Šešeljev nalog je suspendovan pošto su to zatražili brojni korisnici Twittera zbog njegovih najnovijih objava na toj društvenoj mreži u kojima je vrijeđao i napadao javne ličnosti i koristio govor mržnje, javlja agencija Beta

Društvena mreža Twitter suspendovala je danas nalog predsjednika Srpske radikalne stranke i osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja.

Šešeljev nalog je suspendovan pošto su to zatražili brojni korisnici Twittera zbog njegovih najnovijih objava na toj društvenoj mreži u kojima je vrijeđao i napadao javne ličnosti i koristio govor mržnje, javlja agencija Beta.

Na nalogu Šešelja stoji obavještenje da je suspendovan i da Twitter suspenduje naloge koji krše pravila te društvene mreže.

Pre suspenzije naloga, posljednji na meti lidera radikala našli su se potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić i akademik Dušan Teodorović.

Šešelj je prije njih na Twitteru vrijeđao i pokojnog urednika Vremena Dragoljuba Žarkovića i potpredsjednicu Narodne stranke Sandu Rašković-Ivić, između ostalih.

Poslije vijesti o smrti Žarkovića, Šešelj je objavio tvit u kojem ga je nazvao “oberizdajnikom”.

Kada je Rašković Ivić napisala da će nedostajati Žarković i “njegovi sjajni, ubojiti i duhoviti tekstovi”, Šešelj je na Twitteru nazvao izdajnicima nju, pokojnog urednika Vremena i njenog pokojnog oca Jovana Raškovića, osnivača Srpske demokratske stranke u Hrvatskoj.