Srbija

U Beogradu zaplijenjeno oko 45 kilograma marihuane

akcija gnev (1)

Policija je zaplijenila i oko 500 grama kokaina, te uhapsila osumnjičenog za proizvodnju i prodaju droge, kao i promet oružja i eksplozivnih materija

Policija je u okviru akcije “Gnev” zaplijenila oko 45 kilograma marihuane i oko 500 grama kokaina, te uhapsila L.Đ. (20) zbog sumnje da je izvršio krivična djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje, promet oružja i eksplozivnih materija, prenosi Anadolu Agency (AA).

U beogradskom naselju Filmski grad, u podzemnoj garaži, policija je pregledom osumnjičenog i vozila koje koristi pronašla šest paketa sa marihuanom. Daljim radom, u “štek” stanu pronađeno je 42 paketa marihuanom, četiri paketa kokaina i improvizovana eksplozivna naprava, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Pretresom drugih stanova koje je koristio osumnjičeni na području Beogradu, pronađene su folije za pakovanje, elektronske vagice za precizno mjerenje, kao i veća količina dinara i stranog novca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.