korona virus

U Crnoj Gori više od 500 novih slučajeva zaraze, od toga 53 turista

Ukupan broj preminulih povezanih s Covid-19 infekcijom u Crnoj Gori od početka pandemije je 1 657, izvijestio je Institut za javno zdravlje Crne Gore

U Crnoj Gori u posljednja 24 sata registrovano je 535 novih slučajeva koronavirusa, i to 482 među građanima Crne Gore i 53 među turistima koji borave na teritoriji te zemlje. S obzirom na broj stanovnika u toj zemlji, najnovije brojke o broju zaraženih su itekako zabrinjavajuće.

U istom periodu prijavljeno je šest smrtnih ishoda povezanih sa SARS-CoV-2 infekcijom, i to 5 smrtnih slučajeva među državljanima Crne Gore i jedan smrtni ishod stranog državljanina (Srbija).

Ukupan broj preminulih povezanih s Covid-19 infekcijom u Crnoj Gori od početka pandemije je 1 657, izvijestio je Institut za javno zdravlje Crne Gore.

Uzimajući u obzir sve novootkrivene slučajeve kao i broj oporavljenih, ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva Covid-19 u toj zemlji iznosi 4 912.

Od početka marta 2020. godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim koronavirusom u Crnoj Gori je 107 576.