Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Novi Sad

U eksploziji BMW-a bivši predsjednik FK Vojvodina ostao bez potkoljenice

bmw-bogdanovic

Kako se nezvanično saznaje, radi se o Daliboru Bogdanoviću zvanom Boća, bivšem policajcu, koji je penzioniran poslije ranjavanja prije pet godina

U Novom Sadu bivši predsjednik FK Vojvodina Dalibor Bogdanović, teško je povrijeđen u ekspoloziji u BMW-u. On se nalazi u operacionoj sali gdje mu je amputirana potkoljenica, prenijeli su mediji.

Podsjetimo, u Novom Sadu u Ulici Ilije Birčanina oko 23 sata došlo je do eksplozije džipa marke “BMW X5”.

Kako se nezvanično saznaje, radi se o Daliboru Bogdanoviću zvanom Boća, bivšem policajcu, koji je penzioniran poslije ranjavanja prije pet godina u ulici Laze Telečkog, kada je bio u društvu sa Markom Markušem i njegovim ocem Zoranom.

Bogdanoviću se sudi i za pokušaj otmice kada su on i još četiri lica pokušali kidanapovati Gorana Cvijetića (43) iz Budisave, za koga sumnjaju da je ubio Teodoru Kaćanski (30), devojku Nenada Stevića (41), kao i pokušaja ubistva Niku Uskokovića (39).

Uzrok eksplozije za sada nije poznat, a Dalibor je primljen u bolnicu i nalazi se u operacionoj sali, gdje se ljekari bore za njegov život.

Kako je “Blic” ranije pisao, riječ je o bivšem radniku policije i komesaru za bezbjednost FK Vojvodina. On je prije pet godina ranjen u ruku i stomak u centru Novog Sada.

Na njega je tada ispred lokala u Ulici Laze Telečkog pucao Jovan Kecman Coja (34), vođa navijača FK Novi Sad “Korida”. Žrtva i napadač su se prvo posvađali oko muzike u lokalu u kom su bili gosti.