Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

crna gora

U pljački pošte u Nikšiću ubijen radnik obezbjeđenja, pronađeno zapaljeno vozilo

nik

Policija traga za razbojnicima, a kako navode pronašli su i zapaljeno vozilo za koje je sumnja da je korišteno u izvršenju ovog krivičnog djela. Nije poznato koliko su novca pljačkaši odnijeli

Više maskiranih napadača izvršilo je jutros pljačku pošte u Nikšiću, prilikom koje je ubijen radnik obezbjeđenja LJ.M., javlja Anadolu Agency (AA).

Kako je saopšteno iz policije, pljačka se dogodila oko 8.50 časova, u pošti u ulici Jola Piletića u Nikšiću. Maskirani i naoružani napadači su prilikom pljačke upucali radnika obezbjeđenja LJ.M. u grudi, nakon čega je transportovan u Klinički centar Crne Gore, gdje je i pored napora ljekara podlegao povredama.

Iz policije je saopšteno da tragaju za četiri maskirana napadača.

“Policija intenzivno traga za izvršiocima razbojništva koji su jutros naoružani izvršili ovo krivično djelo i otuđili za sada neutvrđenu količinu novca”, kazali su iz policije.

Foto: RTCG.me

Policija traga za razbojnicima, a kako navode pronašli su i zapaljeno vozilo za koje je sumnja da je korišćeno u izvršenju ovog krivičnog djela.

Nije poznato koliko su novca pljačkaši odnijeli.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvo u Podgorici, a na licu mjesta se vrši uviđaj.

“Brzim i efikasnim radom policije u mjestu Grebice pronađeno je zapaljeno vozilo za koje je sumnja da je korišćeno u izvršenju ovog krivičnog djela”, navode iz policije.