Globus

poznat identitet

U pucnjavi u Crnoj Gori ubijena dva muškarca

19/10/2020
FOTO: Ilustracija

Iz UP nezvanično rečeno da je mještanin Veruše prijavio da je ispred jedne vikendice zatekao beživotno tijelo Nemanje Prelevića

U pucnjavi koja se dogodila na Veruši u Crnoj Gori stradali su Nemanja Prelević i Danilo Peković iz Podgorice, saznaju vijesti.me nezvanično iz Uprave policije.

Iz UP nezvanično je rečeno da je mještanin Veruše prijavio da je ispred jedne vikendice zatekao beživotno tijelo Nemanje Prelevića.

Nakon što su izašli na lice mjesta, u kući su pronašli i beživotno tijelo Danila Pekovića.

“Policiji je danas oko 18:20 A.P. prijavila da joj suprug N.P. (1992) ne odgovara na pozive i da se nalazi u vikendici u Ljevorečkim Tuzima, u blizini Kolašina sa licem D.P. te da je komšija obišao vikendicu i zatekao ispred ovog objekta N.P. bez znakova života. Policija je izašla na lice mjesta gdje je zatekla ovo lice bez znakova života. Na licu mjesta je zatečeno jos jedno beživotno tijelo, čija je identifikacija u toku”, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija sa nadležnim tužiocem vrši uviđaj. Preduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ovog događaja.

“Utvrđuju se činjenice i okolnosti događaja”, kazali su iz UP.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.