Globus

U Srbiji uhapšen Alen Suljić iz BiH: Upucao djevojku u Loznici?

01/05/2016

Alenu Suljiću (30) određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično djelo pokušaja ubistva devojke S. D. (29) u Loznici u Srbiji.

Kako Kurir saznaje, Hitna pomoć pronašla je S. D. u kupatilu Suljićeve kuće, sa teškom prostrelnom ranom u vratu i ona je hitno prebačena u Urgentni centar u Beogradu.

“On je ljekarima tvrdio da je djevojka pokušala samoubistvo, ali kako je poslije odbio dalju saradnju sa policijom i tužilaštvom, određeno mu je zadržavanje zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistva u pokušaju. I njemu i njoj urađena je tzv. parafinska rukavica i čekaju se rezultati kako bi bilo utvrđeno ko je tačno pucao”, priča izvor Kurira blizak istrazi i dodaje da pištolj nije pronađen u stanu, već u travi dvorišta Suljićeve kuće.

Zločin se dogodio 30. aprila oko 5.40 časova ujutru u Cerskoj ulici, u Loznici, a slučaj je predat nadležnom tužilaštvu.

S. D. je rodom iz BiH, a živi u Austriji, a Alen Suljić je od ranije poznat policiji i već ima krivični dosije za slična djela.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.