Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

požar u novom sadu

U stanu od 15 kvadrata koji se nalazi u centru grada pronađena dva mrtva muškarca

Foto: Screenshot/RTS

Nadležne službe utvrdit će glavni uzrok požara koji se dogodio u objektu starom oko stotinu godina

Dvojica muškarca nastradala su od posljedice požara u centru Novog Sada, potvrđeno je RTS-u u novosadskoj Hitnoj pomoći.

Vatrogasno-spasilačka brigada Novi Sad dobila je dojavu u 8.57 sati da izlazi dim iz stambenog objekta u Ulici Mite Ružića. Vatrogasci su u stanu od 15 kvadrata pronašli dva tijela, rekao je Stojan Milovac, načelnik uprave za izvanredne situacije u Novom Sadu.

Konstatirana je smrt dvojice muškaraca nepoznatog identiteta na licu mjesta, potvrdio je RTS-u dr. Zoran Krulj, glasnogovornik Hitne pomoći.

-Vatrogasno-spasilačka brigada Novi Sad dobila je dojavu u 8,57 sati da izlazi dim iz stambenog objekta u ulici Mite Ružića. Odmah poslije četiri minuta vatrogasne ekipe su bile na mjestu događaja. Brzo su reagovali. Vrata stana iz kojih je dim izlazio bila su zaključana, koja su nasilno otvorena. U prostoriji su pronađena dva tijela. Radi se o stanu od 15 kvadrata. Tijela su odmah evakuisana, ali medicinka pomoć je kontatovala smrt, rekao je Stojan Milovac, načelnik uprave za vanredne situacije u Novom Sadu.

Nadležne službe utvrdit će glavni uzrok požara koji se dogodio u objektu starom oko stotinu godina.