Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

SAD

U supermarketu pronađena djeca gotovo godinu dana nakon nestanka, otmičarka privedena

supermarket-SAD

Djeca su nestala 15. marta prošle godine, saopćila je policijska uprava High Springsa na Floridi. Pronađeni su u srijedu u Winn-Dixieu na Floridi s Kristi Nicole Gilley, prenosi NBC

Policija je u supermarketu pronašla dvoje djece čiji je nestanak prijavljen prije gotovo godinu dana. Otmičarku su razotkrili preko njenog automobila.

Dvoje otete djece iz Missourija pronađeno je u supermarketu na Floridi gotovo godinu dana nakon nestanka, saopćila je policija, prenosi Dnevnik.hr.

Djeca su nestala 15. marta prošle godine, saopćila je policijska uprava High Springsa na Floridi. Pronađeni su u srijedu u Winn-Dixieu na Floridi s Kristi Nicole Gilley, prenosi NBC.

36-godišnja otmičarka je privedena i uhapšena na temelju aktivnog naloga za otmicu u okrugu Clay, Missouri, rekli su.

Policajci su uspjeli locirati dvoje djece nakon što su obavili rutinsku provjeru oznaka na Gilleyjevom vozilu, koja je pokazala da je vlasnik vozila bjegunac.

Iako su djeca bila zamaskirana, policija je uspjela razotkriti njihov identitet. Predana su Odjelu službe za djecu i porodice Floride nakon ćega će biti ujedinjena sa svojom porodicom, rekla je policija.