ubio oca pa sebe

Ubica iz Vinkovaca snimio uznemirujući video prije zločina: “Ne radim to bez razloga”

U Vinkovcima ubijen muškarac, policija pronašla i tijelo počinitelja
29.03.2023., Vinkovci - Sinoc je vatrenim oruzjem usmrcen jedan muskarac, a ubrzo po nalasku bezivotnog tijela policija je pronasla i tijelo pocinitelja tog dogadjaja. Nesluzbeno se doznaje da je rijec o obiteljskoj tragediji te da je sin usmrtio oca te potom pocinio samoubojstvo. U tijeku je ocevid. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Video koji je navodno poslao prijateljima brutalan je i potresan

Internetom je počela kružiti snimka na kojoj se navodno čuje mladić A.P. iz Vinkovaca koji je kasno sinoć ubio svojeg oca, a zatim presudio i sebi, kako priča o planiranju tog napada.

Mladić je ubistvo očito planirao, što se vidi i čuje iz kratkog video zapisa.

Snimku koju je vinkovački ubojica snimio uoči zločina posjeduje i Jutarnji list, ali budući da je on nakon oca ubio i sebe, odlučili su da je ne objavljuju.

Video koji je navodno poslao prijateljima brutalan je i potresan.

Na videu se čuje glas mladića koji sjedi u automobilu, snima oružja koje ima uz sebe i najavljuje šta će učiniti. Spominju se i maska, rukavice i pištolj, ali i alkohol i tablete za smirenje.

“Ne radim ja to bez razloga, ne radim ja to zato što sam šupak, što sam loša osoba, vjerujte mi ja sam obrnuto od toga…”, citat je kojim počinje šokantan video kojeg je snimio ubica prije počinjenog zločina.

Podsjetimo, Vukovarsko- srijemska policija je kasno sinoć primila dojavu da je u Vinkovcima vatrenim oružjem ubijena jedna osoba. pronašli su tijelo jednog muškarca, a potom i drugog. Ispostavilo se da je ta druga osoba počinitelj ubistva. On je nakon pucnjave najprije pobjegao, a zatim sebi presudio.

Prema neslužbenim informacijama, žrtva ubistva je vinkovački poduzetnik A.P., a počinitelj ubojstva je najmlađi od njegovih četvero sinova, također A.P., inače student. Porodica je situirana, imaju privatnu firmu za prijevoz, trgovinu i usluge, a prema dosadašnjim informacijama, u porodici do sada nisu zabilježeni slučajevi nasilja. Još uvijek je nepoznato koji je motiv ovog strašnog čina, kao i njegova pozadina.

Prema neslužbenim informacijama sin je, nakon što je upucao oca, u bijegu sudjelovao i u razmjeni vatre s policijom pucajući iz pištolja koje je pokazao u snimljenom videu.

Ispred kuće u kojoj je vjerovatno živjela porodica policija provodi uviđaj. Ondje je parkiran i automobil Mercedes, koji je ograđen policijskom trakom.

Na automobilskim vratima s vozačke strane vidljiva je jedna rupa, koja nalikuje rupi od metka.