Horor u Hrvatskoj

Ubica iz Zagreba najavio šta će uraditi: Sve je počelo u kafiću, pio je pelinkovac

ubica1

Podsjetimo, Vukovarac Igor Nađ sinoć je nešto prije 21:30 sati hladnokrvno ubio šest osoba da bi u ranim jutarnjim satima na području Brezovice počinio samoubistvo

Stravičan zločin nad šestočlanom obitelji na zagrebačkoj Kajzerici, koji je potresao hrvatsku javnost, možda se mogao spriječiti. Prema pisanju “Slobodne Dalmacije”, 36-godišnji Igor Nađ još je jučer bliskom prijatelju dao naslutiti da će nešto napraviti.

Sve se odigravalo u jednom kafiću na zagrebačkom Vrbiku, gdje je Nađ došao oko 9 sati, a kad je odlazio, bilo je oko 14 sati.

– Vidio sam ga kako ispija nekoliko pelinkovaca. Sjedio je u društvu nekog prijatelja odmah pokraj mene. U jednom trenutku sam čuo kako mu govori: “Ovo je posljednji put da me vidiš” – kazao je izvor “Slobodne Dalmacije”.

Podsjetimo, Vukovarac Igor Nađ sinoć je nešto prije 21:30 sati hladnokrvno ubio šest osoba da bi u ranim jutarnjim satima na području Brezovice počinio samoubistvo.

Među žrtvama su tri žene, dva muškarca i 10-godišnje dijete.

Kao za sada nepotvrđeni motiv, spominje se ljubomora, među ubijenima je i njegova djevojka Maja, dok je njihova dvomjesečna beba preživjela ovaj strašni masakr.