Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ubica Radulovića bio na spisku gostiju, pucao u njega dok je stajao za šankom

diler

U Crnogorskoj ulici, u beogradskoj kafani, gdje je ubijen poznati narko diler Luka Radulović (37), juče je vrvelo od policije i forenzičara. Stanari okolnih zgrada pričaju da su čuli pucnje, ali da nisu smjeli odmah da pogledaju šta se napolju događa.

Kako javlja Blic, istražni organi celo prepodne prikupljali su video-snimke nadzornih kamera sa okolnih zgrada. Kako je ispričao upravnik zgrade koja se nalazi preko puta kafane “Ispod mosta” u Crnogorskoj ulici, na video snimcima koje su zabilježile dvije kamere koje se nalaze na ulazu zgrade, vide se parkirani automobili.

Snimak će, pretpostavlja se, biti ključan u otkrivanju ko je organizovao i ko je prisustvovao ovoj privatnoj zabavi, zbog registarskih tablica automobila, koji su to veče bili parkirani u ovoj ulici.

Kako priča jedan Beograđanin koji živi iznad lokala, sinoć nije čuo ništa osim muzike.

– Čuo sam samo odzvanjanje muzike, ali pucnje ne – kaže on.

Kako je utvrđeno, Radulović je u trenutku ubistva stajao za šankom u lokalu, kada mu je prišao muškarac koji je u njega ispalio nekoliko hitaca i pobjegao. Kako je u pitanju bila privatna zabava, najvjerovatnije je i ubica bio na spisku gostiju.

Kako se sumnja, ubicu su ispred lokala čekali pomagači u automobilu kojim su pobjegli nakon zločina. Policija i dalje traga za ubicom i saučesnicima.

Stanovnici Crnogorske ulice kod Brankovog mosta kažu da su čuli pucnje, ali da su bili u strahu da odmah pogledaju šta se dogodilo. Kako govore, kroz prozore svojih stanova pogledali su tek kada su stiglo nekoliko policijskih vozila i Hitna pomoć.

– Čuo sam tri-četiri hica, kratak rafalski pucanj… a onda je nastala cika i vriska. Bio sam budan tada oko 1.20 sati, ali nisam htio da izlazim na prozor – ispričao je jedan od komšija kojem prozor gleda na kafanu.