Globus

Crnogorska mafija

Ubica snimljen kako u Milu ispaljuje “kišu metaka”: “Nije imao šanse da preživi” (VIDEO)

02/05/2019

Policija je objavila snimak muškarca sa kačketom za kog se sumnja da je pucao u Ilića

Milo Ilić (28), pripadnik “kavačkog klana”, koji je ubijen u ponedjeljak popodne nasred ulice u Podgorici, likvidiran je sa 13 hitaca u leđa, pišu podgorički mediji.

Ilić je, inače, u policijskoj evidenciji označen kao pripadnik “kavačkog klana” i jedan od najbližih saradnika Veska Kalezića, visokopozicioniranog pripadnika ove kriminalne grupe, koji je u novembru prošle godine također ubijen u podgoričkom naselju Stari aerodrom. I njemu je ubica prišao kada se parkirao i krenuo ka kafiću i u njega sasuo “kišu” metaka.

Inspektori kriminalističke policije došli su do podatka da je Ilić neposredno prije nego što je likvidiran bio u kladionici, u kojoj se zadržao desetak minuta. Kada je izašao iz kladionice i uputio se prema svom vozilu, ubica mu je prišao s leđa i u njega ispalio više hitaca, najvjerovatnije iz poluautomatskog pištolja!

Uzeti su snimci sa kamera okolnih zgrada, na kojima se navodno vidi kako muškarac sa kačketom na glavi pješke prilazi Iliću, a nakon što je ispalio više hitaca u njega, bježi sa lica mjesta. Ilić nije imao šanse da preživi.

Policija je objavila snimak muškarca sa kačketom za kog se sumnja da je pucao u Ilića.

Podgorička policija jučer je privela više desetina osoba na informativni razgovor u okviru istrage o ubistvu Ilića. Među njima je najviše bilo osoba bliskih „škaljarskom klanu”, ali niko nije zvanično osumnjičen za ovaj zločin.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.