slovenija

Ubistvo u Ljubljani: Meta nije bila slučajna, na licu mjesta pronađena velika količina novca

ljubljana

Policija je na licu mjesta zatekla teško povrijeđenog muškarca, koji je od zadobivenih teških povreda ubrzo preminuo na mjestu

U pucnjavi u Ljubljani ubijen je 34-godišnji muškarac, a policija još uvijek traga za počiniteljem, javljaju slovenski mediji.

Ubica je visok oko 170 centimetara, obučen je u tamnu odjeću te je maskiran. S mjesta događaja u ljubljanskom Viču pješice je pobjegao prema Rožnoj dolini.

Policija je na mjestu zločina pronašla veću količinu novca. Ubijeni 34-godišnjak iz Ljubljane nije bio slučajna meta jer je na njega pucano još u aprilu 2020. godine. Tada je bio naoružan i uzvratio je.

Kako je na konferenciji za novinare rekla predstavnica za odnose s javnošću Aleksandra Golec, policija je jučer oko 15 sati obaviještena o incidentu na području Viča u kojem je jedna osoba povrijeđena.

Policija je na licu mjesta zatekla teško povrijeđenog muškarca, koji je od zadobivenih teških povreda ubrzo preminuo na mjestu. Muškarac je povrijeđen vatrenim oružjem, objavila je Policijska uprava Ljubljana.

Prema izjavama svjedoka, žrtva je navodno upucana ispred maloljetnog djeteta koje je sjedilo na stražnjem sjedištu.

Ustrijeljena žrtva ležala je nasred ulice, dok je maskirani počinitelj navodno dugo čekao žrtvu na ulici. Kako neslužbeno doznaje Večer, ubijeni je bio u sukobu sa slovenskim dijelom Kavačkog klana.