trstenik

Učenici izmakli stolicu nastavnici i sve snimili, izbačeni su iz škole

nastavnica

Učenik N.Ž. (17) je izmakao stolicu profesorici M.S. (44), koja je potom pala na pod. Druga dvojica učenika M.M. (18) i I.K. (17) su događaj snimali mobilnim telefonima

Nastavničko vijeće Tehničke škole iz Trstenika donijelo je odluku da se učenici koji su izmakli stolicu profesorici engleskog i sve to snimali, isključe iz ove škole.

Podsjetimo, u incidentu koji se odigrao 9. novembra u popodnevnoj nastavi, učestvovala su tri učenika sedmog odjeljenja trećeg razreda.

Učenik N.Ž. (17) je izmakao stolicu profesorici M.S. (44), koja je potom pala na pod. Druga dvojica učenika M.M. (18) i I.K. (17) su događaj snimali mobilnim telefonima.

Odnosno, incident je uživo prenošen na Instagram storiju u jednom, a viber porukama dijeljen snimak u drugom slučaju. Nakon što je profesorica pala na pod, đaci su se smijali.

Profesorica engleskog jezika M.S. iz Trstenika koja je bila žrtva maltretiranja na času, rekla je za Nova.rs da je doživejla preveliki stres, i da još uvijek nije potpuno svjesna šta joj se dogodlilo.

„Još uvek sam umorna i prestravljena. Ovo je bilo previše za mene. Iako sada znam mnogo više detalja sa tog događaja, verujte da nisam ni bila svesna šta mi se dogodilo na času. Tek kada sam došla kući i kada mi je sin pokazao snimak, shvatila sam šta mi se dogodilo. Bilo me je sramota šta sam doživela. Došla sam kući da vidim u kakvom sam stanju. Da se saberem“, rekla je profesorica.