Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Beograd

Učenik pronašao špricu i iglu u blizini škole, a zatim ubo drugaricu

os ilija garasanin grocka
Foto: Opština Grocka

Prema nezvaničnim saznanjima Žig infa, šprica i igla su odneseni na vještačenje i čekaju se rezultati testiranja

Učenik trećeg razreda OŠ „Ilija Garašanin“ u beogradskoj opštini Grocka pronašao je u blizini škole špricu i iglu, a zatim je ubo svoju drugaricu. Škola je potvrdila da se incident desio i zamolila medije da se suzdrže od „senzacionalističkog“ izvještavanja.

Incident se dogodio prije tri dana, a kako tvrde pojedini roditelji čija djeca pohađaju ovu školu, dječak je špricu i iglu pronašao na mjestu gdje pretpostavljaju da se okupljaju narkomani. Prema njihovim navodima, taj dječak je od ranije poznat kao problematičan.

Iz škole su za gročanski portal Žig info potvrdili da se ovo dogodilo, ističući da su nadležne institucije upoznate sa događajem.

“Potvrđujemo da se manji incident desio i da su u njemu učestvovali naši učenici, ali vas molimo da se suzdržite od senzacionalističkog prenošenja proizvoljnih konstatacija o maloljetnim licima, učenicima naše škole. Svi relevantni faktori i nadležne institucije su u skladu sa Protokolom o zaštiti učenika informisani i angažovani u cilju zaštite i podrške učenika”, naveli su iz Uprave škole „Ilija Garašanin“ za Žig info.

Prema nezvaničnim saznanjima Žig infa, šprica i igla su odneseni na vještačenje i čekaju se rezultati testiranja.