Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kod Poreča

Uhapšen 68-godišnjak u nudističkom kampu u Hrvatskoj, snimao dijete

plaza

Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici došli su na mjesto događaja, uhapsili 68-godišnjaka i obavili pretragu mobitela

Policijski službenici priveli su italijanskog državljanina koji je fotografirao nago dijete u kampu u okolici Poreča.

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 68-godišnji italijanski državljanin počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju.

U nedjelju, 23. avgusta, oko 14 sati muškarac je u nudističkom kampu u okolici Poreča mobitelom snimao golo dijete. Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici došli su na mjesto događaja, uhapsili 68-godišnjaka i obavili pretragu mobitela, prilikom čega su pronašli inkriminirajuće fotografije, prenosi Index.hr.

Također su obavili pretragu kamper-vozila koje muškarac koristi te su privremeno oduzeli prijenosno laptop, tablet i drugu informatičku opremu, koju će pregledati kako bi se provjerilo nalaze li se i tamo snimke ili fotografije koje prikazuju djecu bez odjeće.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 24. avgusta u poslijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.