Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uhapšen muškarac koji je snimao četverogodišnju djevojčicu na plaži

plaza Valbandon222

Nijemac pedofilskih sklonosti Benedikt J. iz Ibbenburena je u ponedjeljak poslijepodne na plaži unutar policijskog odmarališta u Valbandonu pokraj Fažane u Hrvatskoj završio s lisičinama na rukama jer je snimao četverogodišnju djevojčicu.

Dvojica savjesnih policajaca izvan službe su tog popodneva oko 14,30 sati primijetili Nijemca kako na plaži mobitelom snima obnaženo dijete.

Muškarac je uhapšen sa obavljenom pretragom vozila i apartmana u kojem boravi policijski službenici su pronašli i privremeno oduzeli laptop, tablet, mobitel i USB stick.

Tokom pretrage apartmana, pronađena je i jedna vrećica s 1.5 grama marihuane te je 36-godišnjaku, radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, izdan prekršajni nalog. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 18. jula u večernjim satima, osumnjičeni je priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske – kažu u istarskoj policiji ne iznoseći više detalja o slučaju zbog zaštite žrtve.

Nijemca se sumnjiči da je počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju a dokaže li mu se i krivnja na sudu mogao bi biti kažnjen zatvorom između jedne i osam godina.