Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uhapšen ubica kojeg je dvije godine tražio cijeli Balkan

sarac ubica

Goran Šarac (34) iz Srbije, za kojim je bila raspisana međunarodna potjernica zbog sumnje da je 1. decembra 2014. godine usmrtio Novosađanku Mariju Milešić (28), uhapšen je u Budimpešti, javlja Blic.

Šarac je, podsjetimo, na obilježenom pješačkom prelazu džipom marke „cherokee“ udario Mariju Milešić (1986), a zatim pobjegao sa lica mjesta. Marija Milešić je preminula od povreda, a za njim se od tada tragalo.

U stanu koji je Šarac koristio u Budimpešti, policija je pronašla znatnu količinu narkotika, kao i falsifikovana bh. i slovenačka dokumenta.

Policija je 16. decembra 2014. uhapsila tri osobe iz Sremske Mitrovice, zbog sumnje da su pomogle osumnjičenom posle krivičnog djela tako što su isjekle džip koji je vozio i prodali dijelove topionici.

Šaraca su tražili i u Hrvatskoj zbog razbojništva i pljačke. On se nalazi na crvenoj Interpolovoj potjernici, zbog djela “razbojništva i pljačke”.

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske navodi se da je “osoba naoružana, izrazito opasna i sklona pružanju otpora”.